Over ons

Dat relaties bij ons centraal staan, vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend.

Wie zijn wij

Klein Advies B.V. is al jarenlang verzekeringsspecialist voor particulieren en het MKB. Onze uitdaging is dan ook verzekeringen aan te laten sluiten op uw wensen en behoeften. U mag daarbij rekenen op een onafhankelijke, deskundige en integere dienstverlening. Leuk als u contact met ons opneemt voor een vrijblijvende afspraak. Vertrouwd verzekerd.

Onze werkwijze

Ons kantoor adviseert en bemiddelt vooral in verzekeringen. Particulieren en het MKB zijn welkom voor een vrijblijvende afspraak. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens het eerste gesprek vertellen wij u graag wie wij zijn, hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen. Onze professionaliteit hebben wij mede gewaarborgd door een intensieve samenwerking met ANAC Backoffice in Eindhoven. Dit volmacht bedrijf neemt ons veel werk uit handen, waardoor wij ons kunnen focussen op de zaken die wij leuk vinden en waar wij goed in denken te zijn: het bedenken van verzekeringsoplossingen en het ontzorgen van relaties. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij u graag naar het dienstverleningsdocument.


Even alle belangrijke zaken op een rij

Een overzicht van alle juridische en informatieve documenten

Ons kantoor of één of meerdere werknemer(s) staat/staan bij verschillende organisaties geregistreerd.

Registraties

Een vergelijkingskaart geeft informatie over onze dienstverlening en wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten. In een productwijzer staan de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Dit helpt u bij het oriënteren en om te bepalen of een verzekering zinvol voor u is.

Vergelijkingskaarten Productwijzers

Wij verwerken persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en cookies wanneer u onze website bezoekt. Benieuwd hoe wij dit doen?

Privacy Cookies Disclaimer

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden of kunnen er misverstanden ontstaan. Lees in onze klachtenprocedure hoe wij met uw klacht omgaan.

Klachtenprocedure

Waarom kiezen voor Klein Advies?

Wij gaan voor een totaal-advisering en staan u bij in het maken van de juiste keuzes. Als totaal-leverancier zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen up-to-date blijven en dat uw risico's afgedekt zijn.

Advies op maat

Samen bespreken wij uw situatie en maken wij voor u een uitgebreide risicoanalyse. Na uw gesprek ontvangt u een gedetailleerd en onafhankelijk advies.

Direct contact

U kunt ons telefonisch van maandag tot donderdag bereiken tussen 9.00 en 17.30 uur, op vrijdag tot 17.00 uur. Ook op zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 9.00 en 13.00 uur.

Onafhankelijk advies

Wij hebben geen enkele productieverplichting en zijn onafhankelijk in onze advisering zodat wij uw belangen op een goede wijze behartigen.